Skip to content

Japanese Cuisine

Menu

Onze passie voor authentieke en verse sushi staat centraal in ons menu, dat is ontworpen om je te verrassen. Bereid je voor op een culinaire reis vol verrukkelijke sushi, maki en sashimi.

Onze sushi wordt met liefde en vakmanschap bereid door onze ervaren sushi-meesters, die alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten selecteren. Elk stukje sushi is een meesterwerk op zich, met oog voor detail en een harmonieuze balans van smaken.

Probeer onze uitgebreide selectie  Maki-rolls, met een verscheidenheid aan ingrediënten die je smaakpapillen zullen prikkelen. Of geniet van onze sashimi, waarbij de pure smaak van de vis optimaal tot zijn recht komt.

Ukiyo serveert bewust geen alcohol omdat dit niet binnen ons concept en visie past. De betekenis van Ukiyo is een zwevende wereld, een plek om helemaal te ontspannen, los van alle problemen van het leven. Alcohol vinden we daarbij niet passend.

Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, onze gastvrije sfeer en uitstekende service zullen ervoor zorgen dat je je meteen thuis zult voelen.